Activiteit bijwonen?

Met de leden van Bizztopia organiseren we veel activiteiten om kennis en contacten met elkaar te delen. Een aantal activiteiten vindt plaats op vaste momenten:

Netwerklunch – elke dag om ca. 12.00 uur

Elke dag wordt er door een van de leden van Bizztopia een lunch georganiseerd in onze gezamenlijke keuken. Met een lunchkaart van € 50 (exclusief BTW) kunnen leden 10 keer meelunchen. Niet-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom om aan te sluiten. Dat kan door zelf contact op te nemen met een van onze leden, die je dan kan aanmelden voor de lunch.

17-netwerklunches-02-cr

 

15-Kennis-delen-cr2

 

Bites & Business: workshop – elke derde vrijdag van de maand vanaf 14.30 uur

In samenwerking met Starters Succes Oss Bernheze organiseren we elke derde vrijdag van de maand de Bites & Business: workshop. Om 14.30 uur  starten we met een inspirerende workshop voor ondernemers.

Aanmelden voor de workshop kan via de website www.starterssucces.nl.

 

Bites & Business: borrel – elke derde vrijdag van de maand vanaf 17.00 uur

Alle leden en ondernemende geïnteresseerden hebben elke derde vrijdag van de maand de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje.

Vooraf aanmelden voor de borrel is prettig in verband met de inkopen en kan via onze Facebook-pagina.

De toegang voor deze borrel is voor iedereen en gratis. Een vrijwillige bijdrage achteraf waarderen we zeer. Dat helpt ons om alle kosten te dekken.