Aggie Beerthuyzen

Aggie Beerthuyzen

Wie

Geboren en getogen in Oss. Mijn hart klopt voor mijn gezin, voor Oss, en voor alles wat te maken heeft met ‘mens en werk’. Al werkend én studerend heb ik me ontwikkeld tot professional op het gebied van personeel en organisatie. Ik denk graag mee, adviseer (gevraagd en ongevraagd) en ben nooit te beroerd een handje te helpen. Ik ben ondernemend, houd van afwisseling, volg ontwikkelingen op de voet en geniet ervan te ‘verbinden’. Kenmerkend daarvoor was mijn initiatief voor Werkcaffee Oss: een plek om te werken, over werk te praten, vraag & aanbod met elkaar te verbinden en het ‘nuttige(n) met het aangename te verenigen’.
Ik beschik over een goed netwerk en ben actief in diverse projecten en interim-opdrachten. Op een breed terrein van managementondersteuning: personeel & organisatie, officemanagement en projectmanagement. Als rechter- en linkerhand, meedenkend, betrokken, projectmatig of ad interim.

Wat

Wie A zegt moet ook B zeggen, en dat is soms lastig. Ik help organisaties en ondernemers bij het realiseren van hun ambitie.

  • Als office- of projectmanager: Door jou als ondernemer of manager te ontzorgen, door af te maken waar jij aan begon (of voor jou een begin te maken). Van ambitie tot bedrijf, van administratie tot beleid, van advies tot besluit.
  • Als Human Resource Manager, bij (re-)organisatie en ontwikkeling van je bedrijf, bij knelpunten in de arbeidsrelatie, bij projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit, arbeidsvoorwaarden of arbeidsmobiliteit.

Hoe

Als ik A zeg, zeg ik ook B. Ik sta voor professionele ondersteuning:

  • Ambitieus en Betrokken
  • Integer, met respect voor mens en milieu
  • Gericht op resultaten, maar met oog voor plezier, ontspanning en omgeving.

Waarom Bizztopia

Bizztopia biedt dát waar ik voor sta: verbinden, (net-)werken, ondernemen, het nuttige(-n) met het aangename verenigen. Een geweldige keuken om samen te eten. Heerlijk ruime werkplekken en ruimtes voor workshops en overleg.
Fijne mensen, die betrokken zijn bij ‘bedrijvig Oss’. Mensen die kennis en deskundigheid willen delen. Elkaar willen ontmoeten en vooruit helpen. Daar voel ik me bij thuis!

Aggie Beerthuyzen

Van A tot B
Aggie Beerthuyzen
HR adviseur
Jeneverbes 143
5345 JB Oss

0412-626182
06-12935028

vanatotb@ziggo.nl