Dirk de Bruijn

Wie

Mijn loopbaan in een notendop: boerenzoon, student sporteconomie, online marketeer en e-commerce professional. Ik heb een passie voor internet. Als ondernemer help ik bedrijven met online uitdagingen. Ik adviseer op de inhoud en help als projectmanager bij de realisatie van online oplossingen. Daarbij ben ik de verbinder tussen de opdrachtgever, IT en ondersteunende partijen. Ik werk als zelfstandige onder de bedrijfsnaam Novisom, wat staat voor het doorvoeren van vernieuwing (Novi) volgens een betrouwbare methode (Som).

Wat?

Met 15 jaar ervaring als e-commerce professional help ik organisaties met online uitdagingen, zoals de verkoop van producten of diensten via een webshop of app, het informeren en verleiden van klanten via persoonlijke e-mailberichten en het genereren van klantfeedback. Om dergelijke projecten te realiseren neem ik de rol van tolk in tussen alle mensen die betrokken zijn bij het project. Ik spreek de taal van de business die een behoefte heeft, de techneuten die iets willen ontwikkelen, de gebruikers van een nieuw proces of systeem en de opdrachtgever die een doel heeft en het project betaalt.

Hoe

Ik heb een sterke focus op de mensen in het project. In mijn overtuiging kunnen alleen zij ervoor zorgen dat het project succesvol wordt opgeleverd. Ik ben een verbinder, communiceer zorgvuldig en ben een aanhanger van de Agile / Scrum werkwijze, een methode waarmee organisaties in staat zijn om sneller in te spelen op veranderingen. Als trainer help ik bedrijven met de implementatie van deze werkwijze en help ik individuen en teams om efficiënter te werken.

Waarom Bizztopia?

Ik heb thuis in het mooie vestingstadje Ravenstein een prima werkplek. Daarnaast werk ik vaak bij mijn opdrachtgevers op kantoor. Bizztopia biedt me de mogelijkheid om me af te sluiten van die omgevingen. Daarnaast is Bizztopia een mooie kans om de samenwerking aan te gaan met de andere leden van deze fantastische club.

Zin in een kop koffie? Laat het me weten via 0613 283 164.

Dirk de Bruijn Bizztopia

Novisom

Laat je online business groeien

Dirk de Bruijn

0613 283 164

www.novisom.nl || dirk@novisom.nl