Eleonora van Grinsven

Wie

Ik heet Eleonora van Grinsven en ik help zelfstandige ondernemers bij het financieel managen van hun bedrijf. 25 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met bedrijfsadministratie. De mogelijkheden en verplichtingen die hierin samenkomen vind ik een leuke puzzel. Tijdens mijn opleiding tot Bedrijfseconoom genoot ik van ieder puzzelstukje dat ik op z’n plaats kon leggen. Zowel als werknemer en als zelfstandig ondernemer blijf ik genieten van het inspireren van anderen. Hen vooruit helpen naar een makkelijkere manier om rond te komen en echt te kunnen genieten van het leven maakt dat ik mezelf blijf inzetten. Inzet voor de ondernemer en het inzicht in financiën.

Wat

Ik help zelfstandige ondernemers door middel van sparring en advies. Net als hen voel ik mezelf eigenaar van hun bedrijf, zoek mee naar mogelijkheden, breng met hen risico’s in kaart, maak gezamenlijk plannen die hen echt verder helpen. Ik gebruik hiervoor het door mijzelf ontwikkelde GROEI-systeem. Dit systeem helpt bij het in kaart brengen van de uitdagingen en het aangaan ervan. Het helpt om de (administratieve) last te veranderen in een (administratieve) lust. Als ondernemer krijg je daardoor meer vertrouwen en rust, je krijgt meer tijd voor je passie en bereikt je doelen op een aangenamere manier.

Hoe

Middels een doorlopende ondersteuning bij alle stappen die er in het bedrijf gezet worden, zet ik de zelfstandige ondernemer in zijn/haar kracht. Dit gebeurt via structurele afspraken. Uiteraard ben ik ook altijd bereikbaar voor acute vragen. Samen maken we plannen en samen zijn we verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Ik geloof dat iedere zelfstandige ondernemer het verdient om een passievol leven te realiseren. Ik geloof ook in de kracht van samenwerken om dat te bereiken. Dat is wat ik de ondernemer bied.

Waarom Bizztopia

Bizztopia is bij uitstek de plaats om samen sterk te staan. Alle leden kennen en spreken de taal van de zelfstandige ondernemer. Zij zitten met dezelfde vragen en uitdagingen. Door hierover heel laagdrempelig te sparren en er voor elkaar te zijn, komen we allemaal verder. Een prachtige win-win die ook nog eens enorm gezellig is.

Eleonora van Grinsven Bizztopia

06-28564664
Financieel Manager voor zelfstandige ondernemers;
sparringspartner, informatiegever, ontzorger m.b.t. financiën