Hoe

Samen staan we sterk

Bizztopia helpt zelfstandig ondernemende professionals een duurzame business op te bouwen door het delen van faciliteiten, kennis en contacten. Daarnaast helpen we het regionale midden- en kleinbedrijf om hun marktpositie te versterken door flexibele inzet van de professionele Bizztopia-leden. Ons motto: Samen staan we sterk.

Wij stellen samenwerking, professionaliteit, eigenzinnigheid, openheid en plezier centraal in onze activiteiten. Bizztopia levert een structurele bijdrage aan het bestaansrecht van elk deelnemend bedrijf. Bizztopia is een inspirerende plek om samen te werken en een broedplaats voor nieuwe bedrijven, ontwikkelingen, sociaal maatschappelijke projecten en kleinschalig culturele initiatieven.

Door te delen kunnen wij veel bereiken. Door allemaal een kleine bijdrage te leveren aan het collectief kunnen we samen veel realiseren. Bijdragen aan het collectief kan op verschillende manieren. De één levert een bijdrage in euro’s, de ander door tijd te steken in de ontwikkeling van het collectief.

Meer informatie over de lidmaatschapsmogelijkheden.

Onze ambities zijn groot. Samen met onze leden, partners en sponsoren kunnen wij deze ambities bereiken.