Kim van Gils

Wie

Ik hou van groei en ontwikkeling. Van zaadjes planten bij mensen in organisaties en kijken wat er uit ontstaat. Van de kracht om dingen anders te doen. Zodat ze op hun werk met plezier de gewenste resultaten bereiken, vanuit wat bij hen past. Daar zoek ik niet alleen naar voor mijn klanten, maar blijf daarin ook voor mezelf steeds op zoek en nieuwe dingen leren.

Wat

Ik ondersteun leidinggevenden en HRM-professionals om de mensen in hun organisatie met plezier en resultaat te laten werken. Bijvoorbeeld door het verbeteren van de samenwerking, de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers te vergroten of het leiderschap te versterken. Samen met hen werk ik er aan om de gewenste beweging te creëren. Dit doe ik vanuit de combinatie van theorie (wat werkt echt?) en praktijk (hoe doen we dat in deze setting?). Ik put hiervoor uit mijn brede ervaring in het HR-werkveld en de non-profit sector als organisatieadviseur HRM, arbeid- en organisatiepsycholoog, coach en trainer.

Hoe

Ik werk graag samen met anderen aan uitdagende vraagstellingen met een creatieve aanpak. Dat doe ik vanuit samenhang: tussen mensen, tussen harde (systemen, structuren) en soms hardnekkige elementen (gedrag, cultuur), tussen denken – voelen – handelen – intuïtie. Vanuit mijn beleving en achtergrond houd ik anderen hierin graag een spiegel voor, denk mee over de mogelijkheden én ga samen op pad om de gewenste beweging te creëren.

Waarom Bizztopia

Via StartersSucces Oss ben ik bij Bizztopia terecht gekomen. Mijn indruk is positief: een hechte club ondernemers, die graag bereid is om elkaar te helpen en ondersteunen. Ik vind het fijn om hier tips en ervaringen te kunnen uitwisselen met andere ondernemers. Hoe pakken zij bepaalde dingen aan? Hoe beleven zij het ondernemerschap? Maar ook gewoon voor een gezellig praatje tussendoor.

Kim van Gils

Factor Pit
Kim van Gils
Spieakker 22
5341 SE OSS
06-54703705

kim@factorpit.nl
http://www.factorpit.nl