Erwin van Litsenburg

Wie

Mijn naam is Erwin van Litsenburg en ik ben een veelzijdig, nieuwsgierig, leergierig en enigszins eigenwijs ondernemer. Mijn zakelijke beroep is Social Media Expert en mijn passie is gezonde voeding, hoewel mijn definitie van gezonde voeding er anders uitziet dan vele mensen denken en het gezondheidscentrum ons doet willen geloven. Hieronder licht ik kort toe waar ik me allemaal mee bezig houd en waar je me altijd voor kunt benaderen. Hopelijk tot snel!

Wat en hoe

Met Social Media Succes ondersteun ik ondernemers (MKB) en ZZP’ers bij het succesvol inzetten van Social Media & Online Marketing. Mijn diensten zijn onder andere:
– Mensen trainen d.m.v. praktische workshops
– Bedrijven op weg helpen met een aanpak die werkt
– De dagelijkse uitvoering uit handen nemen
– Ontwikkelen van moderne websites die voldoen aan de huidige normen:
– Modern en professioneel
– Goed gevonden door Google
– Met een professionele uitstraling
– Gekoppeld aan Social Media
– Tal van uitbreidingen mogelijk (Webwinkel – Formulieren – Nieuwsbrieven)
Samen met mijn partners ben ik in staat om elk bedrijf goed te helpen bij Social Media vraagstukken en uitdagingen. Dus bel me gerust voor een advies en oplossing op maat!

SmarpShare
SmarpShare is hét ultieme medewerkers ambassadeursplatform. Met het platform betrekken bedrijven hun medewerkers bij hun communicatie inspanningen. Medewerkers delen op eenvoudige wijze interessante en door de werkgever goedgekeurde inhoud met hun eigen social media netwerken. Het bedrijf creëert hierdoor betrokkenheid van de medewerkers en er wordt online gesproken over het bedrijf. Medewerkers krijgen punten voor het delen van berichten die ze weer in kunnen wisselen voor beloningen. Dit maakt deelname leuk, boeiend en lonend. Voor de werkgever meet SmarpShare de doeltreffendheid van de gedeelde berichten en gesprekken. Ik mag SmarpShare in Nederland vertegenwoordigen en bedrijven en organisaties begeleiden bij de implementatie en optimale inzet van SmarpShare. Bel me gerust voor een demo en laat mij uw ROI uitrekenen. U zult verbaast zijn over het positieve rendement en potentiële bereik!

Eet vet (en word slank en gezond)
“Eet Vet” staat voor een Laag Koolhydraat, Hoog Vet (LKHV) dieet / levensstijl. Eet vet helpt je richting een slank lichaam en goede gezondheid. Klinkt raar? Toch is het zo! Dus wil je echt voedsel eten (zoveel als je wilt) en je gezondheid en gewicht blijvend verbeteren? Het kan! Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar met een LKHV (Laag Koolhydraat, Hoog Vet) – in het Engels LCHF (Low Carb, High Fat) – dieet is het mogelijk! LKHV is een dieet dat al ruim 150 jaar wordt gebruikt, gebaseerd is op eetgewoontes zoals de westerse mens die al honderdduizenden jaren heeft gehad en waarvoor in de moderne wetenschap steeds meer bewijs wordt geleverd dat het echt werkt. En het mooie ervan is: Je hoeft niet te wegen en geen calorieën te tellen, geen bizarre “maaltijdvervangers” en ook geen pillen te slikken. Gewoon echt voedsel eten met gezond verstand. Met mijn blog eetvet.nl probeer ik zoveel mogelijk mensen te bereiken. En in 2015 wordt mijn boek uitgegeven, dus hou het in de gaten!

Social Media Succes:
•    Website: http://socialmediasucces.nl/
•    LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/2084805
•    LinkedIn Group: https://www.linkedin.com/groups/Social-Media-Succes-3799921
•    Twitter: https://twitter.com/SocialMediaSuc6
•    Facebook: https://www.facebook.com/SocialMediaSucces

Smarpshare:
•    Website: http://smarpshare.nl

Eet Vet:
•    Website: http://eetvet.nl/
•    LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/2985118
•    Twitter: https://twitter.com/EetVetWordSlank
•    Facebook: https://www.facebook.com/EetVet

Erwin van Litsenburg
Social Media Expert
+31 (0)6 2066 8054
erwinvlitsenburg@gmail.com