Marleen van Kempen Bizztopia

Marleen van Kempen

Wie

Van Kempen Jewel Art is een atelier waar op ambachtelijke wijze én met gebruik van de nieuwste innovatieve technieken, zoals 3D ontwerpen en 3D printen, in opdracht unieke persoonlijke sieraden worden gemaakt.

Van Kempen Jewel Art is een atelier waar op ambachtelijke wijze én met gebruik van de nieuwste innovatieve technieken, zoals 3D ontwerpen en 3D printen, in opdracht unieke persoonlijke sieraden worden gemaakt. Het hele proces wordt in samenwerking met de klant, van wens tot resultaat, geheel in-house verzorgd. Met de interactie tussen klant en ontwerper worden in een ontspannen sfeer beide betrokken in het creatieve process waardoor het sieraad een uniek stuk wordt dat centraal het gevoel en persoonlijkheid van die klant vertegenwoordigd.

Van Kempen Jewel Art

Van Kempen Jewel Art is een atelier waar op ambachtelijke wijze én met gebruik van de nieuwste innovatieve technieken, zoals 3D ontwerpen en 3D printen, in opdracht unieke persoonlijke sieraden worden gemaakt. Bij het ontwerpen van het sieraad staat de klant centraal: in opdracht voor een dierbare maar evenzo vaak voor de klant zelf. De klant is leidend bij de schetsen voor het unieke juweel. De jarenlange ambachtelijke ervaring van Van Kempen Jewel Art is van groot belang in het slagen van dit (3D) ontwerp. Het hele proces wordt in samenwerking met de klant, van wens tot resultaat, geheel in-house verzorgd. Met de interactie tussen klant en ontwerper worden in een ontspannen sfeer beide betrokken in het creatieve process waardoor het sieraad een uniek stuk wordt dat centraal het gevoel en persoonlijkheid van die klant vertegenwoordigd.

De kunst van wat kan

Het traject van wens naar product is elementair; daarom is het zo belangrijk dat er een goede communicatie is in een ontspannen sfeer. Het hele verhaal kunnen vertalen van woorden naar beelden is een proces waar de klant veel invloed heeft. Doordat Van Kempen Jewel Art decennia-lang ervaring heeft als edelsmid en sinds een aantal jaar ook het 3D design in het pakket heeft, zal het ontwerp vernieuwend zijn. Daarbij wordt altijd in ogenschouw gehouden of het sieraad fysiek te maken is en of het jarenlang gedragen kan worden. “De Kunst van wat kan” noemt Van Kempen Jewel Art dat.
gemaakt worden gebruikHet verhaal achter het sieraad is leidend, de

Geen zwakke schakel

Als de vertaalslag van de wens van de klant naar ontwerp is gemaakt, is het zaak om de juiste grondstoffen te kiezen. Alleen de beste kwaliteit en duurzame grondstoffen worden gebruikt. De combinatie van ambachtelijke en innovatieve technieken zorgen voor een kwalitatief zeer hoogstaand product. Alle ingredienten moeten kloppen voor een uiteindelijk sieraad die op het lijf is geschreven en de tand des tijd kan doorstaan.

Marleen van Kempen Bizztopia
Marleen van Kempen
Van Kempen Jewel Art

www.vankempen-jewelart.nl