foto Milton

Milton van Haren

Wie

Als ambassadeur ben ik verbonden aan FiTNEZZplaza en TALENTplaza. Mijn lieve vrouw runt FiTNEZZplaza. FiTNEZZplaza is een sportlocatie (1.700 m2) waar je (met hulp) aan je leefstijl kunt werken. De basis is fitness, groepslessen, squash, wellness, voeding en fysiotherapie. Een breed lessenpakket van 65 lessen gebaseerd op voornamelijk freestyle choreografie, maar ook lessen volgens het ClubJoy principe: dertien keer dezelfde les.

Drie squashbanen, sauna, hydrojet en zonnebank zorgen voor de nodige ontspanning na het sporten, als ook de lounge waar de leden elkaar ontmoeten onder het genot van een drankje.

Ben je lid van FiTNEZZplaza, dan is het drankenbuffet inclusief. Neem na het sporten de voor jou speciaal bereide ‘GezonderKanNiet’ maaltijd mee, zodat je lekker eet, maar vooral weet wat je eet, afgemeten ingrediënten 500kcal.

Om de leefstijl doelen te bereiken, is elke klant  gekoppeld aan een Personal Coach. Met deze coach stel je en plan op, hoe je doelen, zoals conditie-opbouw, gewichtsafname, te bereiken. De PersonalCoach heeft een adviserende functie, zodat ook snel geschakeld kan worden met bijvoorbeeld de voedingsconsulent, voedingssupplementenadviseur, Personal Trainer en/of Fysiotherapeut.

De PersonalCoach maakt voor de klant trainingsschema’s en doet eens per drie maanden een fittest, waaruit de progressie zichtbaar wordt. Het geheel wordt digitaal ondersteund door de FiTNEZZplaza App, waar naast veel informatie, ook het persoonlijke trainingsschema en fittesten te downloaden is.

FiTNEZZplaza is gelegen naast het golfbad in Oss en richt zich op iedereen die het belangrijk vindt zijn leefstijl op een gezonde wijze te onderhouden en te verbeteren.

Daarnaast maakt FiTNEZZplaza onder de naam TALENTplaza zich sterk om mensen aan het werk te helpen. Het hiervoor ontwikkelde programma gaat over vitaliteit opbouw en talentinzicht. Deelnemers aan dit programma ondergaan een trainingsschema om fit te worden. Ofwel vitaal te worden. Parallel hieraan wordt, door middel van vragenlijsten, het talent van de deelnemer uitgelicht en uitgediept, waarna met workshops het talent verankerd wordt in het bewustzijn van de deelnemer.

Een talentmatch met beschikbare vacatures zorgt ervoor dat de deelnemer aan het werk komt. Een vitaal persoon die inzicht heeft in zijn/haar talent heeft veel meer kansen een baan te vinden. TALENTplaza faciliteert het hele sollicitatieproces voor de werkzoekenden voor de werkgever. Leerwerktrajecten met baangarantie, werving en uitzending/detachering in samenwerking met een regionaal uitzendbureau, zijn een onderdeel van het programma.

Wat

FiTNEZZplaza organiseert haar activiteiten rondom het dagelijkse proces, wat zich afspeelt tussen werk en privé. We positioneren sport ook als verbinding tussen werk en privé. Hierin past de verbinding met het interne kinderdagverblijf, waar we kinderen van 07.00 uur en 19.00 uur (flexibel) kunnen opvangen, conform de daarvoor gestelde eisen. En voor bijvoorbeeld de niet werkende moeders, is er de sportieve kinderopvang, waarbij wordt bewogen met de kindjes. Leeftijd 0 tot 4 jaar.

FiTNEZZplaza organiseert ook activiteiten die niet met sport te maken hebben, maar wel bijdragen aan het welzijn van de mens. Het faciliteren van een databank voor vrijwilligerswerk, een reis naar Auschwitz, krachtstroom, ONS en/of een netwerk van bedrijven die kortingen verlenen aan de leden van FiTNEZZplaza, zijn hiervan voorbeelden.

Volgens de leden is FiTNEZZplaza bijzonder omdat de sfeer bijzonder prettig is. Dat bereik je alleen wanneer iedereen in het team zich elke dag weer bekommert om de bezoekers. Hen aandacht geven, hen helpen met de leefstijldoelen, een luistert oor bieden, hen begeleiden naar een nieuw sociaal netwerk. We noemen dat met een duur woord Customer Intimicy. Een introductie all-in abonnement van 90 dagen kost 90 euro.

FiTNEZZplaza gaat zich steeds meer richten op de bijzondere doelgroepen, zoals (pre)diabetici, overgewicht en kinderen met een gedragsstoornis. FiTNEZZplaza is LERF en ‘pre-diabetes’ gecertificeerd.

SPORT, dé VERBINDING tussen WERK en PRIVÉ

Hoe

FiTNEZZplaza biedt jou, als lid van de netwerkclub, de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief van 34,99 euro per maand (inclusief 6% BTW) een jaarabonnement te kopen. Je mag dan onbeperkt, zeven dagen per week alle all-in faciliteiten gebruiken. Zie de website www.fitnezzplaza.nl en/of de app.

Voor de leden van Bizztopia is er een leuke cashback formule waar je het clubabonnement kunt terug verdienen. Kijk op de website van Bizztopia of vraag ernaar bij het bestuur.

Waarom Bizztopia

Bizztopia is een voorbeeld van het nieuwe netwerken. Bizztopia faciliteert een fysiek platform waar talent elkaar ondersteunt en samen de toegevoegde waarde vormt. Dat doe ik ook. Ik probeer verbindingen te leggen tussen bestaande (bewezen) formules die alleen niet onderscheidend zijn, maar in combinatie de nieuwe toegevoegde waarde. Sport is het bindmiddel. Ik voel me één met het concept van Bizztopia. Ik geloof dat Bizztopia met haar aanvoerders, mij duurzaam kan aansporen de focus te houden op reeds uitgebouwde en nieuwe verbindingen.

foto Milton

FiTNEZZplaza
Milton van Haren
Euterpelaan 3a (naast het golfbad)
Oss

0412 – 64 37 00

www.fitnezzplaza.nl
milton@fitnezzplaza.nl