Milton van Haren

FiTNEZZplaza

FiTNEZZplaza is de sportlocatie waar de kans het grootst is dat je het sporten volhoudt. Ik ben Milton van Haren, eigenaar van FiTNEZZplaza.

‘Wij geloven dat je met een gezonde leefstijl beter presteert en minder ziek bent. We helpen je daarom bij het wekelijks voldoende bewegen, bij het gebruik van de juiste voeding en we inspireren je ook om je jezelf mentaal te ontwikkelen.’

ONZE VISIE

FiTNEZZplaza gelooft in sportritme, waardoor men sporten, yoga en meditatie het langste volhoudt, zodat het een vanzelfsprekende activiteit wordt, binnen het weekritme van het individu.

Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen uit andere organisaties, zoals gemeente, wetenschappelijk-, HBO- en MBO- onderwijs, zorginstellingen, verenigingen, bedrijven, verzekeraars en collega fitnessbedrijven.

We geloven dat de fitnessbranche een antwoord heeft op belangrijke maatschappelijke vraagstukken, waarbij we ons het meest verbonden voelen met de thema’s Preventie, Prestaties en Pensioen.

FiTNEZZplaza gelooft in het vermenigvuldigen van kennis en vaardigheden, zodat de ontwikkeling hieruit kan worden toegepast om het algemene welzijn van de medemens merkbaar te vergroten.

Wij geloven in de positieve invloed van sporten, yoga en meditatie op de basis bouwstenen van ons lichaam: DNA, genen en cellen.

We staan voor duurzaam en consistent groeien, waarbij ‘People – Planet – Profit’ en ‘Customer Intimacy’ belangrijke uitgangspunten zijn.

ONZE MISSIE:

FiTNEZZplaza werkt elk dag aan het zijn van de meest gewaardeerde fitnesscentrum in de regio, waarbij kwaliteit, persoonlijke aandacht/begeleiding en entertainment centraal staan.

Wij helpen zoveel mogelijk mensen bij het voldoende bewegen en bij het in beweging blijven.

We innoveren elke dag naar een betaalbare kwalitatieve dienstverlening op het gebied leefstijl, bewegen, voeding en mentale focus en rust, waarmee men in een plezierige welkome omgeving individueel en in groepsverband aan een gezond en fit lichaam en geest kan werken.

FiTNEZZplaza bouwt aan een duurzame locatie in de gemeente Oss en ontwikkelt vandaar uit het meest brede en verantwoorde beweeg- en groepsfitness programma in de regio.

Wij worden elke dag meer specialist voor de doelgroepen:

  1. mensen die sporten minder leuk vinden
  2. werkgevers/werknemers
  3. mensen die sporten weten te waarderen

FiTNEZZplaza werkt aan een optimaal werkende digitale ondersteuning, waarbij de systemen en processen slim, makkelijk en leuk moeten functioneren.

Netwerk aanbieding

Met mij kennismaken is gratis incl. wat drinken natuurlijk. Met ons bedrijf kennismaken, tijdens jouw sportactiviteiten, kan al voor 90 euro, dan sport je 90 dagen lang. Een mooie periode om te onderzoeken en te ervaren wat sporten op onze locatie jou specifiek oplevert. Na de 90 dagen krijg je 5 euro per maand korting op het vervolgabonnement, omdat je bij de netwerkclub Bizztopia bent aangesloten. Deze aanbieding is excl. eenmalig inschrijfgeld van 20 euro, maar inclusief rfid-bandje, intake- en evaluatiegesprekken.

Onze medewerkers en ik zien je graag in de club.

Hartelijke groeten,
Milton van Haren

foto Milton

FiTNEZZplaza
Milton van Haren
Euterpelaan 3a (naast het golfbad)
Oss

0412 – 64 37 00

www.fitnezzplaza.nl
milton@fitnezzplaza.nl