Monique van Helden

GRAPHX 66

Ik ben vanaf het begin betrokken geweest bij Bizztopia met het ontwerpen van logo en huisstijl. Na het eerste jaar zijn we beiden onze eigen weg gegaan, maar nu was het voor mij tijd voor verandering: met ingang van september 2019 heb ik mezelf (en daarmee GRAPHX 66) geïnstalleerd bij Bizztopia. Ik zocht wat meer gezelschap van andere ondernemers, en die zijn er genoeg bij Bizztopia, dus een goed moment om weer aan te sluiten.

Eén van de pijlers van GRAPHX 66 is logo en huisstijl ontwerp voor startende ondernemers. De 2e pijler is webdesign. Een belangrijke combinatie, omdat de uitstraling van een nieuw bedrijf, van een startende ondernemer, van groot belang is, en over de hele linie moet kloppen. Dus: logo, visitekaartje, website, banner, autobelettering etcetera. Wil je als bedrijf serieus genomen worden zorg dan voor een professioneel logo, een verzorgde huisstijl en een goede website die jouw ‘gezicht’ laat zien. Mijn missie is om dit bereikbaar te houden, juist voor deze groep ondernemers!

De naam GRAPHX 66 is, behalve mijn geboortejaar, een knipoogje naar de Route 66. De weg die we afleggen ligt nooit van te voren vast. Iedere opdracht is namelijk anders, kant en klare oplossingen vind je bij mij dus niet. Om een goed ontwerp te kunnen maken is voor mij persoonlijk contact onontbeerlijk. Het begint bij mij dus altijd met een kopje koffie en een leuk gesprek.

GRAPHX 66
Monique van Helden
Suikerkampstraat 18
Oss

06-40302453

WEBSITE
info@graphx66.nl