Netwerkpartner Jaap Pannekoek

Wie

Met een technische achtergrond heeft Jaap een jarenlange ervaring in een internationale omgeving bij Philips Lighting B.V.
Zijn brede ervaring en groot netwerk op het gebied van productontwikkeling, industrialisatie en inkoop maakt hem veelzijdig inzetbaar. Of dit nu is voor het oplossen van een enkel vraagstuk of probleem. Maar ook voor het verbeteren of opzetten van nieuwe business activiteiten.
Jaap heeft een passie om nieuwe technologieën op een slimme en nuttige manier in te zetten om een ieders leven gemakkelijker en aangenamer te maken.

Wat

De hoofdmissie van e2emPower is particulieren en bedrijven de weg te wijzen naar decentrale energie. Oftewel de energie weer in eigen hand te nemen. Naast de overtuiging dat we anders moeten (gaan) omgaan met onze grond- en hulpstoffen, is de drijfveer weer meer onafhankelijk te worden. In de praktijk komt het erop neer om daadwerkelijk en structureel de kosten van je energie te verlagen.
Het ultieme doel is om, in analogie met internet, een energienetwerk te creëren waarbij een ieder aan het netwerk vraagt of geeft wat hij nodig heeft. En dat op het moment, en tegen de kosten die men verantwoord vindt.

Hoe

Het begint allemaal met inzicht in energieverbruik.
Wat kost het? Waar gebruik ik het voor?
Dit inzicht levert meestal al voldoende verrassingen op. En meer nog het besef dat er keuzes te maken zijn. Via een Energie (Quick) Scan breng ik deze mogelijkheden snel in kaart. Met concrete oplossingen zoals verlichting, schakelsystemen, energie-management systemen maar ook zonne-energie installaties kom je al snel tot aanzienlijke verlagingen van de energiekosten.

Mijn kernwaarden hierin zijn:

  • Eerlijkheid
  • Betrouwbaar
  • Resultaat gedreven

Het motto is dan ook: Houdt meer geld over aan je energierekening.
Pak dan ook die energie en neem nu contact op!

Waarom Bizztopia

Netwerken is de kern van mijn motivatie om mee te doen. We leven in een tijdperk van grote veranderingen. Het Nieuwe Werken hoort daarbij waarbij men kennis en werk verdeelt naar de talenten die in een groep aanwezig zijn. Samen zijn we sterker en komen we verder.

e2emPower
Jaap Pannekoek

tel: 0412 632 682
mob: 06 1216 6796

www.e2empower.com
info@e2empower.com