Nicky Schmalgemeijer

Wie

Het gezicht achter PREP Travel. Ik geloof dat reizen, andere landen bezoeken, verschillende culturen ontdekken, waardevol is. Jezelf laten verwonderen door het bijzondere en het alledaagse elders zorgt voor verbinding en meer begrip voor elkaar. Zo maakt reizen de wereld een beetje mooier!
Met het concept ‘together we prepare your journey’ heb ik het doel jouw ideale reis te realiseren. Jouw persoonlijke wensen zijn de basis en samen met mijn professionele kennis en netwerk, de grondslag voor een goed voorbereidde en zorgeloze reis.

Wat

Met mijn jarenlange ervaring binnen de dienstverlening, mijn vakkennis op het gebied van reizen en veel enthousiasme help ik je graag verder met het verzorgen van jouw reis. Met PREP Travel sta ik voor een persoonlijke benadering en heb je één aanspreekpunt, vóór-, tijdens- en na je reis. In een gesprek brengen we samen jouw wensen in kaart van waaruit ik een reisadvies op maat schrijf. Naast advisering over vervoer, accommodatie en een reisschema, adviseer ik ook over extra mogelijkheden als excursies, verzekeringen, visa en bijvoorbeeld autohuur.

Hoe

PREP Travel is aangesloten bij The Travel Company Direct B.V. Almere en beschikt daardoor over dezelfde middelen als een reisbureau. The Travel Company is een landelijk samenwerkingsverband van onafhankelijke reisondernemers met reiswinkels en zelfstandig reisagenten. Hiermee bundelen we onze krachten en kennis.

Als Personal Travel Assistant werk ik zelfstandig en flexibel en geniet jij van de volgende service:

  • Afspraken op flexibele tijdstippen, gewoon bij jouw thuis en één aanspreekpunt;
  • Een persoonlijk en compleet reisadvies, geen ingewikkeld uitzoekwerk en dus ruimte om dubbel te genieten van de voorpret;
  • Deskundig, onafhankelijk en objectief;
  • Een breed aanbod van gerenommeerde touroperators en lokale agenten over de hele wereld;
  • Betrouwbaarheid en zekerheid van ANVR en SGR;

Waarom Bizztopia

Simpel! De kracht van verbinden. Met verwondering en begrip voor elkaar maken we ook de wereld van ondernemers een beetje mooier.

DummyFoto

PREP Travel – together we prepare your journey
Nicky Schmalgemeijer

Tel: +31 6 29179007

preptravel@travelcompany.nl