Over ons

Bizztopia is meer dan een werkplek. Bizztopia is een broeinest waar zelfstandig ondernemende professionals succesvol hun business opbouwen door het delen van faciliteiten, kennis en contacten.

Elkaar versterken is ons motto! Samenwerking, professionaliteit, eigenzinnigheid, openheid en plezier zijn daarbij cruciaal.

Bizztopia is in 2014 opgericht en gehuisvest in de pastorie van de voormalige Pauluskerk in Oss, nu actief onder de naam @Paulus. Bizztopia is voor leden 7 dagen per week geopend van 8.00 – 23.00 uur en voor bezoekers van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.30 uur.

 

 

Een inspirerende omgeving

Bizztopia is een inspirerende werkplek voor zelfstandigen. Leden kunnen vrij beschikken over flexibele werkplekken in diverse ruimtes, spreekkamers, de workshop- en vergaderruimtes, de eetkeuken en de grote binnentuin. Voor presentaties is er een beamer, een fatscreen, flipover en whiteboard beschikbaar in de workshop- en vergaderruimtes.

 

Zelfstandig ondernemen met collega’s

Bizztopia is een professioneel netwerk van ondernemers en een broeinest voor het delen van kennis. Leden helpen elkaar actief door workshops, persoonlijke gesprekken en inloopspreekuren.

Wij kennen elkaar. Daarom kunnen we elkaar ook aanbevelen in onze netwerken. We netwerken tijdens het flexwerken, de lunch of de maandelijkse netwerkborrel.

 

 

 

Ook eens met ons kennismaken?

Als je nog geen lid bent nodigen we je van harte uit kennis te maken. Dat kan door een keer deel  te nemen aan onze activiteiten, een ruimte te gebruiken of af te spreken met een van onze leden. Zij kunnen je nog meer vertellen over de voordelen die Bizztopia jou als zelfstandig ondernemende professional te bieden heeft.