Meer dan een werkplek

Inspirerende werkplekken voor leden en niet-leden

Leden van Bizztopia kunnen, tijdens de openingstijden van 8.30 tot 18.00 uur, vrij beschikken over veel Bizztopia-faciliteiten als deze niet gereserveerd zijn:

  • flexibele werkplekken
  • diverse spreekkamers
  • een gezellige eetkeuken
  • een grote binnentuin.

Bij deze flexibele en inspirerende werkplekken zijn het gebruik van een printer, koffie, thee en water voor leden inbegrepen. Werken bij Bizztopia betekent ook lekker lunchen in de middagpauze. Bijna dagelijks wordt door een van de leden een gezellige, voedzame lunch verzorgd.

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Geen lid en toch af en toe een werkplek, workshop- of vergaderruimte nodig?

Bizztopia is een uitstekende plek om te werken en klanten te ontvangen. Ook als je (nog) geen lid bent. Bizztopia heeft een spreekkamer voor 4 personen en een workshopruimte voor 8 personen met een flatscreen, whiteboard en flipover. Bizztopia heeft bovendien een fantastische workshop-/vergaderruimte voor 20 personen: ‘Broed’. Broed heeft een vaste beamer en presentatiescherm, white- en blackboards en een flipover.  Alle ruimtes kunnen zowel overdag als in de avonduren (tot 23.00 uur) en in de weekenden gereserveerd worden.  Reserveren van ruimte kan door te mailen naar ruimte@bizztopia.nl