Sjoerd Lemstra

Wie

Mijn naam is Sjoerd Lemstra. Vanuit enthousiasme en gedrevenheid als zelfstandige samenwerken met ondernemers is mijn motto!
Ik ben een verantwoordelijke financiële man. Ik werk vanuit vertrouwen en maak dit vertrouwen intern en extern ook waar. Ik stimuleer vanuit mijn kennis en kunde de organisatie tot groei.
Mijn (her)kernwaarden zijn: gedrevenheid, enthousiasme, integriteit, rust, stabiliteit, humor en kennis.
Gedurende mijn loopbaan heb ik in mijn vakgebied de ontwikkeling meegemaakt van boekhouder via administrateur tot business en financial controller via de HOFAM opleiding. Ik gebruik mijn vakkennis voor een goede samenwerking.

Wat

Ik ben er van overtuigd dat er in de administratie veel valt te vernieuwen. Digitalisering van de administratie biedt nieuwe kansen. Het biedt verlichting aan ondernemers die daardoor minder tijd kwijt zijn aan hun administratie. Deze visie deel ik samen met vele andere ondernemers bij OAMKB. Online Administratie MKB is een organisatie opgebouwd uit ondernemers met veel ervaring in financiële zaken. Ik richt mij op de regio rondom Oss vanuit mijn woonplaats Nuland. Mijn collega’s zijn accountants (RA/AA), fiscalisten en (salaris)administrateurs. Waar nodig maken wij gebruik van elkaars kennis en kunde. U heeft dus het voordeel dat u aan tafel zit met een administrateur die zelf ook ondernemer is en werkt vanuit een organisatie waarin alle specialismen aanwezig zijn.

Hoe

Wij zijn jouw online accountants- en administratiekantoor met sterke persoonlijke touch. Je financieel adviseur online, met wie je snel belt, mailt of chat als je een vraag hebt, maar met wie je ook regelmatig persoonlijk zaken bespreekt. We hanteren een vaste maandprijs en automatiseren je administratie online, waardoor die minder tijd kost en 24/7 inzichtelijk is, via je smartphone of tablet. Zo besparen wij, ondernemer en administratiekantoor samen, tijd en kosten, waardoor jij ruimte voor jezelf creëert. Meerwerk overleggen we vooraf met je, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Die transparantie vinden we heel belangrijk. Net als communicatie, dus telefoon, Whatsapp, Twitter, Facebook, Google + mail en vaste persoonlijke gesprekken zijn in de vaste prijs inbegrepen.
Mijn kernwaarden zijn:

  • gedrevenheid
  • enthousiasme
  • integriteit
  • rust
  • stabiliteit
  • humor
  • kennis

Sjoerd Lemstra QC
06-5337 5609
Korte Kerkstraat 21
5392 CC Nuland

http://www.oamkb.nl/sjoerdlemstra
sjoerd.lemstra@oamkb.nl