foto Ties

Ties van Esch

Wie

Lang geleden geboren (1956), gescheiden, 2 zonen, 2 kleinkinderen.
Ik ben vele jaren actief geweest in de grafische wereld. In die periode (in 2000) ben ik bestuurslid geworden van een ondernemersvereniging in Veghel. Samen met twee andere ondernemersverenigingen hebben we de parkmanagement-organisatie opgericht.
In 2009 werd ik benaderd door het bestuur van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Oss e.o. met de vraag of ik projectmanager wilde worden van deze stichting. Dat heb ik verschillende jaren gedaan. In goed overleg met het bestuur zijn de activiteit en deelnemers per 1 januari 2013 door mij overgenomen (in sbboss BV).

Wat

Ik ben dus sinds 2013 bezig als zelfstandig ondernemer met park­management… service richting het bedrijfsleven.
In 2019 zijn de activiteiten van sbboss parkmanagement overgenomen door ONS InkoopCollectief B.V., waarvan ik 100% eigenaar ben.
Sleutelwoord hierbij is ‘samenwerking’. In de praktijk vul ik dit op het moment in met voornamelijk collectieve energie-inkoop (op het moment van schrijven, 3 november 2019: 674 zakelijke deelnemers bespaarden op het moment van overstappen maar liefst €­ 749.145,18.

Hoe

Vooral open en eerlijke communicatie over energie. Ik heb een vreselijke hekel aan addertjes onder het gras. Potentiële deelnemers krijgen volop de tijd om in alle rust over de overeenkomst heen te kijken. Zij krijgen ook volledig inzicht in mijn verdienmodel. Zo ontstaat er nooit een situatie in de richting van: “Maar dan moet ik NU een handtekening hebben”. Mensen moeten zonder enige twijfel achter hun keuze staan.

Mijn kernwaarden zijn:

  • open en eerlijk: dan kun je lekker slapen (het allerbelangrijkste);
  • betrouwbaar;
  • deelnemer staat centraal;
  • doelgericht;
  • enthousiast.

Waarom Bizztopia

Ik vind het bijzonder prettig om in een ongedwongen sfeer te kunnen brain-stormen met collega-ondernemers. Niet voor niets is de leus van ONS InkoopCollectief:
“Samenwerking loont altijd… ook financieel”.

foto Ties

ONS InkoopCollectief B.V.
M.J.G. (Ties) van Esch
0653 811 461

www.ONSInkoopCollectief.nl
ties@ONSInkoopCollectief.nl