Broed

BROED

Broed is een prachtige ruimte, geschikt voor workshops, presentaties, vergaderingen.

Broed is een van de vele ruimtes die @Paulus te bieden heeft in de voormalige pastorie en de kerk. De ruimte kijkt uit op het bordes van de kerk en is door de grote ramen heerlijk licht. Deze ruimte biedt een unieke vergader of workshoplocatie met veel geschiedenis en eindeloos veel mogelijkheden.

De mogelijkheden van Broed:

  • De tafelopstelling kun je maken zoals je hem zelf wilt hebben. Zet de tafels allemaal los voor veel onderlinge ruimte, maak één hele grote tafel voor bijvoorbeeld een ontbijt of lunch sessie, of plaats ze in een handige vergaderopstelling.
  • In Broed heb je de beschikking over een vaste beamer en presentatiescherm, white- en blackboards en een flip-over. 
  • Uiteraard zijn er genoeg stopcontacten en verlengsnoeren mocht je een workshop geven waarbij alle deelnemers op een eigen laptop werken
  • Er is Wi-Fi beschikbaar
  • Koffie en thee haal je zelf in de aangrenzende keuken. Hiervoor zijn koffie, thee en waterkannen beschikbaar. Bij kleinere gezelschappen kun je ook koffie en thee per kopje maken
  • Aan het eind van je workshop ruim je de ruimte op en zet je de vaat in de vaatwasser in de keuken. Hiermee hou je voor jezelf de tarieven laag.


Tarief:

Niet-leden: € 120 per dagdeel (ex btw), inclusief koffie, thee en water.
Leden: € 60 per dagdeel (ex btw), inclusief koffie, thee en water.

Ruimte reserveren:

Reserveren altijd voor minimaal 1 dagdeel/4 uur. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van de boeking. Reserveren kan via ruimte@bizztopia.nl. De reservering is definitief als je een bevestiging via e-mail ontvangen hebt. 

Meer of minder ruimte nodig? Bekijk hier de mogelijkheden

Heb je alleen voor jezelf een vaste of een flexibele werkplek nodig? Bekijk dan hier de opties.