Bizztopia viert jubileum met een veiling

Bizztopia bestaat 2,5 jaar. En omdat we van feestjes houden, vinden we dat dit gevierd moet worden. Dat doen we op een bijzondere manier.

In de aanloop naar het feest, op vrijdagavond 18 november, organiseren we voor het eerst een stille veiling. Bij een stille veiling wordt er geboden op producten of diensten zonder dat er een veilingmeester aan te pas komt. Alle stille biedingen bereiken een climax op de avond zelf. Dan is bekend hoe hoog er voor elk item is geboden en krijgt iedereen nog de kans om daar overheen te gaan.

Iedereen, lid of geen lid van Bizztopia, kan bieden en is welkom op het evenement. Voor leden van Bizztopia is het mogelijk om producten of diensten beschikbaar te stellen voor de veiling. Op die manier zetten ze zichzelf in de schijnwerpers en kunnen ze laten zien wat ze in huis hebben.

Op deze site zie je het voorlopige aanbod. Alles is beschikbaar gesteld door ondernemers die lid zijn van Bizztopia. Neem een kijkje en doe gerust ook een bod. Van de opbrengst wordt het evenement georganiseerd.

We horen graag van je en zien je hopelijk op 18 november. Aanmelden kan via activiteiten@bizztopia.nl.

Met vriendelijke groet,
Alle leden van Bizztopia

officiele-opening-03