Leerzame workshop social media

Facebook-stories, snackvideo, bedrijfsprofielen… Er lijkt ieder jaar wel iets nieuws te gebeuren op het social mediavlak. Lastig om dan nog door de bomen het bos te kunnen zien! Vandaar dat we afgelopen vrijdag (15 juni) een interactieve workshop hielden over dit thema.  

Google Business

Mieke Langenhuizen van Social Monday nam ons bij de hand en al doende leerden we hoe Google Business in elkaar zit en hoe je een pagina aanmaakt voor jouw bedrijf. Superhandig! Zo weten veel mensen niet dat je op deze manier ervoor zorgt dat jij vindbaar bent in Google Maps. Super nuttig, want hoe vaak zoek jij wel niet naar de dichtstbijzijnde…. fietsenmaker, supermarkt of computerreparateur?

Facebook, LinkedIn en Instagram

Daarnaast passeerden Facebook, Instagram en LinkedIn de revue. Wat is het nut van Facebook-stories en hoe word je hier handig in? Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een bedrijfspagina op LinkedIn, hoe zet je Instagram in?

Ondernemers uit Oss bezig bij bites & business social media

Kortom, een perfecte combi van luisteren, leren en doen! Alle deelnemers gingen naar huis met een hele lading kennis, goed plannen en een mooie aanzet voor hun social media-pagina’s.