Durf te vragen

2 december 2015

Bizztopia heeft op woensdag 2 december een de lezing annex workshop “DurfTeVragen” met als gastspreker Nils Roemen georganiseerd. Nils is een kantelaar en begaafd spreker als het om thema’s gaat als; delen, circulaire economie, ruilen en doen door te vragen. En heeft in die zin zijn pluimen al ruimschoots verdient.

Nils gaat ons zijn visie vertellen op het thema “Durf te vragen”. Dat we gewoon moeten durven te vragen als we een probleem of behoefte hebben. Een waarbij we hulp behoeven van medeondernemers. Op deze avond is er dan ook na de lezing van Nils en zo vlak voor het Sinterklaasfeest, ieders eigen “verlanglijstje” opgesteld. Een verlanglijstje met onze eigen specifieke vragen.

durftevragen

Vragen over net dat probleem dat u als ondernemer maar niet getackeld krijgt omdat het niet uw eigen specialisatie is. Bijvoorbeeld vragen over uw website, uw social media account, marketing of sales. Of u zoekt heel specifiek een coach, trainer, bepaalde workshop of u moet solliciteren. Alles is mogelijk. Zolang het onderneming gerelateerd is, om ons als ondernemers verder te helpen.

Deze lijstjes zijn besproken, gedocumenteerd en zichtbaar gemaakt. Hieruit is een ruil van diensten ontstaan en interactie tussen de aanwezigen en in ons netwerk. Ook buiten de muren van Bizztopia is dit voortgezet.

www.durftevragen.nl

www.nilsroemen.com

www.waarmakerij.nl